Allstar symbol - vit

THE STORY

Historien

Historien om Allstar ”The fabulous Sportsbar” börjar som så många bra historier med en samling vänner som bestämde sig för att korsa ett stort hav i jakten på en hemlighet.

Så började det

Idén på ett nytt koncept för en sportbar föddes 2007 efter ett besök i Miami där en middag på det exklusiva stekhuset Houston´s gett mersmak. Var det möjligt att kombinera den nivån på mat med en sportbar? Och om så var fallet, varför hade ingen redan gjort det? Under ett år växte idén och i november 2008 checkar fyra vänner in på flighten till New York med den tydliga målsättningen att tränga djupt in i den amerikanska sport- och matkulturen. Förbi baseballkepsar och cajunkryddade ribs vidare in mot självaste själen i den amerikanska sportbarkulturen. Beväpnade med ett pulserande sportintresse, ett anteckningsblock och en hunger på det amerikanska kökets begav de sig ut på uppdrag.

En helt ny sportbar

Kort sagt, insikten om att världen skulle få en helt ny sportbar klarnade till visshet. En sportbar som tar sitt kulinariska avstamp i ett högklassigt steakhouse, uppbyggd i ljusa och modernt designade lokaler är långt ifrån den gubbpubbiga prägel som råder i gårdagens sportbarer. En sportbar som i ett slag lyfter hela konceptet till en ny nivå. En nivå som i sportens värld har ett namn: ALLSTAR THE FABULOUS SPORTSBAR.

Konceptet växer fram

Via tio dignande måltider på USA:s mest etablerade sportbarer började konceptet finkalibreras. Sakta växte insikten. Sakta kunde man lägga pusslet. Listan som föddes rymde noteringar som:
 • Vi ska bygga ljusa och moderna lokaler
 • Vi ska servera snyggt upplagd mat med exklusiv touch
 • Vi ska bredda menyn med sallader och det asiatiska köket
 • Vi ska skapa en inbjudande miljö även för tjejer och barnfamiljer
 • Vi ska sätta sporten i centrum för allt vi gör
Skåla på Allstar

GÄSTEN I FOKUS

Vi vill att du som gäst ska känna dig som hemma, som en del i ett större sällskap eller kanske helt själv. Men aldrig ensam.

En multiarena för möten

Hos oss finns plats för tjej- eller killgänget som träffas varje champions league-final, familjen som firar mammas födelsedag eller kanske en nervig förstadejt. Allstar erbjuder mat och service som kan möta alla krav. Allstar är lika rätt för en fika efter shoppingen på lördagen som för en loungesittning med en högklassig drink innan middagen. Vi har valt att kombinera miljöer för att skapa en multiarena för möten mellan människor.


Junkfood de Luxe

Allstars moderna grepp på ett klassiskt steakhouse klassiskt amerikanskt barkäk med en extra touch. Vi kallar det kort och gott Junkfood de Luxe. Vi har såklart stans bästa burgare och maffiga steaks, men också fräscha sallader och spännande wokar. Barnen har en egen meny där glass alltid ingår. Våra Allstars i köket lagar mat med äkta köksmästarglädje.


Sporten som katalysator

Allstar tar fasta på att sporterns värld är global, men att den största hjälten kan vara lokal. Därför ska varje Allstar ha sin självklara förankring i den egna idrottshistoriken och lyfta fram de stora ögonblicken för varje orts hjältar, samtidigt som vi hyllar de största legenderna. Var du än är i lokalen kan du naturligtvis följa den aktuella livesändningen på en av våra toppmoderna tv-skärmar.

Grundtanken är enkel, vi sätter sporten i centrum för allt vi gör.


C/O Allstar

Allstar vill vara du med gästen. Vi vill vara närmare och skapa en avslappnad atmosfär där du fort bygger en skön relation som ”stammis”.

På Allstar må vi sympatisera med olika idrottsklubbar, men vi är alla i grunden på samma lag. Och den gemensamma målsättningen är att skapa en gemytlig och skön atmosfär för alla oavsett kön, etnisk tillhörighet eller halsduk. Allstar vill vara alla gästers nya C/O-adress.

miljöpolicy

Allstar Trademark AB tar ansvar för effekterna av de beslut och aktiviteter som påverkar vår natur och miljö. Vår policy skall beskriva och verka för en grundläggande och gemensam syn inom Allstarkedjan gällande vår miljöpåverkan.

Miljön är viktig för oss

Denna policy skall gälla såväl för franchisebolaget som för varje företag som ingår i Allstarkedjan såsom franchisetagare. Allstars miljöarbete skall vara en del i ansvarstagandet för ett uthålligt samhälle och bidra till en uthållig lönsamhet och ett stärkt varumärke.

Allstar Trademark AB är medveten om de globala miljöfrågorna och vår möjlighet till indirekt och direkt påverkan.

Vår policy kännetecknas av följande
grundläggande principer:

 • Bedriver affärsverksamhet så att möjligheter och risker beaktas utifrån ett miljöperspektiv
 • Har ett nära samspel med leverantörer och övriga intressenter i miljöfrågor
 • Efterlever i all verksamhet gällande lagar och förordningar, samt verkar för en positiv utveckling på detta område
 • Strävar efter att minska och förebygga föroreningar i all verksamhet
 • Bedriver ett internt miljöarbete som skall syfta till ständiga förbättringar
 • Tar tillvara medarbetarna och franchisetagarnas engagemang och medvetenhet