Allstar symbol - vit

bli en allstar

VILL DU BLI EN ALLSTAR?

Vi siktar på att bygga nya sportbarer och söker ständigt franchisetagare i hela landet.

Allstar är igenkänning

Vi vill att våra gäster ska kunna slinka in varje dag, att de känner sig som hemma. Att samlas kring sport skapar också en gemenskap och engagemang, och dessutom ger det en avslappnad miljö med en underhållande kuliss. Bredden är nyckeln till att fler ska känna sig välkomna hos oss, därför finns det en mångfald i det vi har på menyn; oavsett om det gäller affärsmöte, familjemiddag, party eller matchdag.

Grunden i franchise innebär att du förverkligar ditt eget företag med vår affärsidé. Som franchisetagare har du tryggheten i att ha oss på Allstar Trademark i ryggen. Vi hjälper dig från uppstart och under hela resans gång. Vi hjälper självklart till med etableringen, marknadsföringen, utbildningar med mera. Givetvis har du också tillgång till våra förmånliga inköpsavtal och rabatter.

Är du intresserad av att driva och äga en Allstar-enhet? Kanske har du redan en lokal som skulle passa för runt 60 sittplatser och uppåt? Kontakta i så fall Mikael Johansson, 070-629 41 99, mikael@allstarbar.se eller fyll i formuläret här nedan.

Jag vill bli en Allstar!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.